nostress.reismee.nl

Op stap tussen gletsjers & bergtoppen in Patagonië

Torres del paine, de Chileense trots, brandt nog steeds...

Reacties

Reacties

Anja

Hey,
Een tijdje geleden hé, mooie foto's alweer! Op ons nieuwjaarsfeestje waren we van plan om met jullie te skypen maar waren jullie juist niet bereikbaar! Jammer!

PS: De gevraagde pot choco was aanwezig op ons feestje, maar waar was Kimmie??????? We zullen hem bewaren voor de volgende!!!!!

Mireille en co

elaba... ja diene choco zal tegen dan wel al wat haar op staan !! maar niet klagen zenne ginder achter kennen ze niet eens NUTELLA !! dedju!!
En onze Diony net zijn voorlopig rijbewijs gehaald, ja lap een gevaar bij op be bane !! gelukkig blijven julie nog een tijdje weg(Allez gelukkig voor jullie daar he !) tegen dat jullie terug komen is dat gevaar geweken zenne!! haha prachtige fotos meisje geniet nog maar ook al duurt het voor de mama en papa wat lang (wat normaal isis he )geniet samen weet ...de tijd gaat snel gebruik hem wel...dit is een ervaring voor het leven waar velen jaloers op mogen zijn...ok ik ook ! dikke kus van mj alleen zenne (mijn huishouden is te groot om u van iedereen hier ne kus te sturen !...lol) veel plezier julie twee daar en voorzichtig zenne xxx

Kim

Leg maar al een voorraad choco aan voor het volgende familiefeest want ik zal een inhaalmanoeuver moeten doen! ;-)
PS & we reserveren alvast taxi Diony

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!